Σχετικά με το Larissa-Beach.gr

Ο ιστότοπος Larissa-beach.gr δημιουργήθηκε το 2011 για να αναδείξει τις παράλιες περιοχές του Ν.Λάρισας. Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία και υλοποίηση.


Πνευματικά Δικαιώματα

Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μεταφόρτωση, η ανάρτηση, η τροποποίηση, η μετάδοση με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο υλικού που προβάλεται στον ιστότοπο Larissa-beach.gr καθώς και στις σχετικές εφαρμογές. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η μεταφόρτωση, των άρθρων, των φωτογραφιών, των εικονικών περιηγήσεων, των βίντεο, της webcam, του Larissa-beach.gr και των σχετικών εφαρμογών χωρίς γραπτή άδεια. Το υλικό αποτελεί δημιουργία του Larissa-beach.gr και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Αποποίηση Ευθύνης

Το Larissa-beach.gr δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των στοιχείων και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό του. Ο επισκέπτης χρησιμοποιεί το υλικό του Larissa-beach.gr με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Το Larissa-beach.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει περιεχόμενο χωρίς προειδοποίηση.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι - Παραπομπές σε άλλους ιστότοπους

To Larissa-beach.gr χρησιμοποιεί συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους με σκοπό την επιμέρους πληροφόρηση. Οι ιστότοποι αυτοί δεν ανήκουν στο Larissa-beach.gr. Το Larissa-beach.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που παρουσιάζονται εκεί.

Διαφημίσεις

Στο Larissa-beach.gr περιέχονται διαφημίσεις. To Larissa-beach.gr δεν είναι υπεύθυνο για την νομιμότητα των διαφημίζομενων και δεν φέρει καμία ευθύνη για το διαφημιστικό υλικό που προβάλεται.Λειτουργία και Σχετικές Εφαρμογές

Android: Google Play Store


Όλες οι συσκευές: Για την καλύτερη προβολή του ιστοτόπου προτείνεται η χρήση Mozilla Firefox ή Google Chrome και ανάλυση οθόνης πάνω απο 1024x768

/

Παράλια Λάρισας - Αγιόκαμπος - Βελίκα - Κουτσουπιά - Κοκκινο Νερό - Στόμιο - Μεσάγγαλα