Πως να ερθετε

Οδικώς προς τα Παράλια Λάρισας

Στον χάρτη που υπάρχει πιο κάτω μπορείτε να επιλέξετε την αφετηρία ή το κοντινότερο σημείο απο την αφετηρία σας μεταξύ των Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ή Λάρισα και στην συνέχεια την παράλια περιοχή μεταξύ των ΑγιόκαμποςΒελίκα, ΠολυδένδριΡακοπόταμος, ΠαλιουριάΚουτσουπιά,
Κόκκινο Νερό, Στόμιο και τέλος ΜεσάγγαλαΚαστρί Λουτρό.

Οι διαδρομές επιλέχθηκαν με βάση την χιλιομετρική απόσταση αλλά και την κατηγορία των δρόμων με προτεραιότητα τις εθνικές οδούς και αμέσως μετά τους επαρχιακούς δρόμους.

Αν η αφετηρία σας είναι η Λάρισα και ο προορισμός σας η Παλιούρια, η Κουτσουπιά, ή το Κόκκινο Νερό τότε μπορείτε είτε να επιλέξετε την διαδρομή μέσω Τεμπών όπως φαίνεται στον χάρτη, είτε την διαδρομή μέσω Αγιοκάμπου η οποία είναι περίπου ίδιας χιλιομετρικής απόστασης, χωρίς διόδια αλλά με περισσότερα κομμάτια επαρχιακού δρόμου.

Δείτε επίσης την Παραλιακή Διαδρομή η οποία ξεκινάει απο Λάρισα και φτάνει Αγιόκαμπο όπου εκεί μπορείτε να πάτε αν θέλετε νότια προς Πολυδένδρι και Ρακοπόταμο, ή βόρεια προς Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά, Κουτσουπιά, Κόκκινο Νερό και Στόμιο!Συγκοινωνίες προς τα Παράλια Λάρισας

Αν έρχεστε εκτός Ν.Λάρισας μπορείτε να επιλέξετε είτε τρένο είτε λεωφορείο ως την Λάρισα.
Απο την Λάρισα για να φτάσετε σε κάποια παράλια περιοχή θα επιλέξετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ν.Λάρισας τα οποία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες κάνουνε δρομολόγια περίπου ανά μια ώρα.

Αποστάσεις και ώρα διαδρομής από και προς τα Παράλια Λάρισας

Η διάρκεια των διαδρομών από την Λάρισα προς τα παράλια και το αντίστροφο κυμαίνεται από μισή μέχρι δυο ώρες ανάλογα το σημείο που θέλετε να πάτε και την ημέρα που θα κάνετε την διαδρομή καθώς τα σαββατοκύριακα η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Οι χιλιομετρικές αποστάσεις κυμαίνονται από τα 50 μέχρι τα 80 χιλιόμετρα ανάλογα τον προορισμό και την επιλογή της διαδρομής.

Καλό σας ταξίδι!